Bekijk hier
onze
brochure
2022/2023

bekijk
100 Jaar dolfing!

|||
Products  medical

medical

Ook voor de medische sector heeft Dolfing Druten praktische en kwalitatieve oplossingen. Bij producten voor de medische sector is het van groot belang dat naden vuil- en bacterievrij zijn. Door deze naden hoogfrequent te lassen wordt aan deze vereiste voldaan. De naden zijn bovendien ook water- én luchtdicht. 

Producten die wij maken zijn bijvoorbeeld pneumatische spalken (Dyron, Lagaay), medische hoofdkussens, onrusthekbeschermers, waterdichte matrashoezen, bed-alarmmatjes, recyclebare luierbroekjes (Gooyaerts), cuffs (Demcon, BMEYE, Multin) en couveuse cases.
 

Babybloom Incubator

We produceren m.b.v. de hoogfrequente lastechniek de waterdichte, vuilafstotend hoezen voor de Babybloom Incubator. Kwetsbare te vroeggeboren baby’s hebben in deze couveuse een warme en veilige plaats om te groeien en ontwikkelen terwijl ze in de buurt van de moeder verblijven. Het is de meest geluidsdichte couveuse in zijn soort en het zorgt dat de kleine bescherm wordt tegen schadelijke geluiden en schadelijk licht.
 

Bed- en kamerdouche

De Firma Lofre heeft de BEDOUMAT kamer- en beddouche ontwikkeld voor minder mobiele mensen die (tijdelijk) aan hun bed of kamer gekluisterd zijn. Wij leveren verschillende onderdelen van de verschillende douches. www.lofre.nl
 

Hoofdkussens

Voor de firma Bi-Air hebben we in het verleden hoofdkussens gemaakt die bestemd waren voor de ziekenhuizen. Deze konden mee met het ziekenhuisbed door de wasstraat.

Waterdichte Matrashoes PU

Voor verschillende bedrijven HF lassen we de matrashoes van PolyUrethaan. Deze worden gebruikt in zieken- en verzorgingshuizen.